A csíkszeredai
                    Kamilliánus Család
                                        Üzenete

 

Szeretettel köszöntöm a kedves olvasót, aki megtiszteli lelkiségi lapunkat azzal, hogy meglátogat és elidőz nálunk.

A csíkszeredai Kamilliánus Család Üzenete, a betegpasztoráció kamilliánus lelkiségi lapja, Erdélyben, Csíkszeredában született 1997 Szent Család vasárnapján. Aki végigolvassa, az, betekintést nyer a kamilliánus lelkiség szépségeibe, és egyúttal megismeri azt az utat is, amelyet ez a lelkiség kitaposott az elmúlt évek során Erdélyben.

Üzenetünk azzal a céllal jött létre, hogy összekötő hidat építsen az erdélyi Világi Kamilliánus Családok között, megismertesse őket egymással, bátorítsa, lelkesítse a betegek és szenvedők szeretet-szolgálatában, hogy eligazodást nyújtson az Evangélium, betegekhez szóló üzenetében, ezen a sajátságos területen.

Kiadványunk rendszerint havonta jelenik meg magyar és olasz nyelven, önköltségen, amit elektronikus úton, postán, vagy személyesen tudunk továbbítani az érdeklődőknek, kereskedelemben nem lehet megtalálni.

Hálásan köszönöm elsősorban a Jó Istennek, ezt a rendkívüli gondviselést, hogy Üzenetünk otthonra talált Egyházmegyénk, a gyulafehérvári Római Katolikus Érsekség honlapján, és szívemből mondok köszönetet  a főegyházmegyei sajtóirodának, hogy „otthonába” kalauzolta.

Kívánom, hogy a kedves látogató ne távozzon „üres kézzel” tőlünk, hanem vigye magával azt az ajándékot, amivel az Istenszerető betegek és szenvedők tudják megajándékozni Istenkereső látogatóikat.          

Szeretettel,
Dr. Bakó Mária Hajnalka
Kórházlelkészi asszisztens

Szent Kamill KeresztrefeszítettjeEddig megjelent ÜZENETek:

2005

2004
2003

20021999


2001


19982000

1997


Az olasz nyelven Il messaggio della Famiglia Camilliana di Csíkszereda cím alatt jelenik meg. Megtekinthetik itt>>
Szentmisék, imaórák és gyóntatások rendje a csíkszeredai kórházakban >>